Hieronder vindt u een overzicht van alle beschikbare chipkaarten. Door op de chipkaart te klikken vouwt er een beschrijving van de desbetreffende chipkaart uit. Hou deze pagina regelmatig in de gaten voor nieuwe chipkaarten die beschikbaar komen.

Baklayan chipkaarten
Baklayan is degene die de Diamond Shield zapper ontwikkeld heeft. Deze chipkaarten zijn geprogrammeerd met de nieuwe ontwikkelingen die hij implementeerde. Ze maken gebruik van aarding (impuls ontladings therapie), microstroom, modulatie technologie, wobbelen en automatische spanningsaanpassing. De Baklayan chipkaarten zijn geavanceerder dan de chipkaarten van Mauermann en Clark.

A (Astma)

De basis voor het grote succes van deze behandeling is toerekenbaar aan de ontdekking van Dr. Hulda Clark die in bijna iedere astmapatiënt een rondworm (Ascaris) vond. Ondertussen bevestigen talrijke wetenschappelijke studies dat deze rondworm en hun larven zoals huisstofmijt en ook Aspergillus bijna altijd een vertegenwoordiger zijn om een allergische reactie uit te lokken, zoals astma. De frequenties die in de Astma-chipkaart zitten elimineren effectief rondwormen en hun larven, aspergillus, huisstofmijt en candida.

 

De toepassing van de Astma-chipkaart moet therapeutisch aanbevolen worden voor mensen met ernstige Astma. Voor patiënten die lijden aan een lichte vorm van astma is een behandeling met de Astma-chipkaart meestal al voldoende. De chipkaart moet regelmatig gedurende een periode van ongeveer 8-16 weken worden toegepast. Wanneer de astmasymptomen zijn verdwenen, zo snel mogelijk stoppen met gebruik van de Astma-chipkaart. Het programma van deze chipkaart duurt 52 minuten.

AKN (Acne)

Baklayan chipkaart voor de behandeling van Acne. Het programma van deze chipkaart bevat 10 frequenties en duurt 45 minuten.

AR (Anti-roken)

De AR-chipkaart omvat speciaal gecoördineerde frequenties voor de lever, longen, bloed en intestinale mucosa, waarbij gebruik wordt aangevuld door ampullen voor deze organen. De combinatie van een serieuze intentie om te stoppen met roken, toepassing van de AR-chipkaart en een ondersteunende verwijdering van toxinen leidt tot behandeling met hoog succes.

 

Effectieve behandeling met de AR-chipkaart verreist het gebruik van een Zappicator. Eerst wordt de sigaret in een glas op een plaat geplaatst en de longenampul op de tweede plaat. Dit wordt gevolgd door specifieke toxine verwijdering van de lever longen, bloed en ingewanden slijmvlies van de laatste negen minuten. Vervolgens wordt de positie van longenampul en de sigaret uitgewisseld en het programma herhaald. Het programma van deze chipkaart duurt 50 minuten.

ASP (Aspergillus)

De besmetting door Aspergillus speelt een rol in vrijwel alle ziekten, zoals astma, hooikoorts, leverziekten en kanker. Deze chipkaart is daarom een essentieel onderdeel van de Diamond Shield-therapie. De chipkaart kan ook ingezet worden bij alcoholdetoxificatie en algemene problemen bij het verwijderen van toxinen.

 

Afhankelijk van de ziekte, wordt aangeraden de ASP-chipkaart in combinatie met andere chipkaarten te gebruiken, aangezien de grote hoeveelheid van ziekten waar Aspergillus een rol in speelt. Gebruik de ASP-chipkaart bijvoorbeeld ter ondersteunen van de Astma- of Lever-chipkaart. Het programma van deze chipkaart duurt 10 minuten.

BAW (Lintwormen)

Lintwormen brengen altijd eieren en larven met zich mee. Daarom is het oppervlakte van de behandeling breed om alle stadia van deze lintworm te herkennen. Als er een lintworm is dan blijkt uit onze testen dat er altijd nog een is van het andere geslacht. In deze Chipkaart worden de 8 belangrijkste families en hun frequenties gedetecteerd. Het is bewezen dat lintwormen de hele dag worden belast door het gebruik van de BAW-chipkaart. Het programma van deze chipkaart duurt 40 minuten.

BB (Hoge Bloeddruk)

De BB-chipkaart is effectief tegen elke vorm van hoge bloeddruk en beschadigd daarbij niet het hart, de bloedvaten of nieren. Ook is er geen bijwerking in de vorm van ziekte bij deze chipkaart.

 

De BB-chipkaart wordt gebruikt om de 2 dagen gedurende 5 minuten. Elk met een intensiteit van 0,5 volt. Gedurende de gehele therapie zal de bloeddruk geleidelijk afnemen richting het bereik van de normale waarden. Indien dit niet het geval is, gelieve de duur van de behandeling te verlengen en/of te verminderen in volt. Het programma van deze chipkaart heeft een duur van 7 minuten.

Biblo (Bio-energetische blokkades)

Deze chipkaart zorgt voor de ontbinding van de bio-energetische blokkades in het lichaam. De frequentie van de Biblo-chipkaart neutraliseert negatieve effecten van e-smog, radioactiviteit en last van littekensweefsel. Bijna elke patiënt wordt wel op een van deze aandoeningen positief getest. Het is daarom raadzaam gebruik te maken van de Biblo-chipkaart voorafgaand aan andere behandelingen. Hierdoor kan het lichaam de andere behandelingen effectiever te maken. Het programma op deze chipkaart duurt 18 minuten.

BO2 (Borrelia)

Baklayan chipkaart voor de behandeling van Borrelia en de ziekte van Lyme. Het programma van deze chipkaart bevat 3 hoofdprogramma’s en 80 frequenties. Totale duur: 92 minuten.

BR (Bio-regeneratie)

Deze chipkaart bevordert de bio-regeneratie. Vandaag de dag is bekend dat bij de ontwikkeling van kanker talloze pathogenen zoals rondwormen, trichomoniasis, F. Buski, Fasciolopsis miracidia en in het bijzonder Clostridium, Candida en Aspergillus aanzienlijk betrokken zijn. De BR-chipkaart behandelt specifiek deze pathogenen.

 

De BR-chipkaart wordt alleen gebruikt voor de ondersteuning van kankertherapie. De afzonderlijke en verdere aspecten van de ziekte moeten individueel worden bekeken en therapeutisch worden behandeld. Het programma op deze chipkaart duurt 49 minuten.

CAN (Candida)

Door de toepassing van deze chipkaart, wordt het volledige Candida-spectrum bedekt. Hiervoor zijn alle Candida soorten zorgvuldig getest om de juiste frequentie te bepalen. Aangezien dit een erg lange lijst met doeltreffende frequenties is geworden, wordt de behandeling met de Candida-chipkaart in een vierdaagse cyclus gedaan. De toepassing van de respectievelijke frequenties in een vierdaagse cyclus kan iedere dag herhaald worden, zonder het lichaam te overbelasten. Het programma op deze chipkaart heeft een totale duur van 56 minuten – 14 minuten per dag.

CLST (Chlostridia)

Op basis van de huidige kennis speelt Chlostridia een cruciale rol in degeneratieve ziekten – zoals kanker en darmfloratherapie. De Chlostridia-chipkaart bestrijd deze sporenvormende pathogenen zeer doelgericht. De chipkaart bevat frequenties van de gehele Chlostridia-familie. Het programma op deze chipkaart heeft een duur van 60 minuten.

Crystal (Acupunctuur punten)

Als het Diamond Shield programma van de Diamond Shield Zapper dat alle 12 hoofdmeridianen uit de Chinese geneeskunde reguleert al zoveel effect heeft, wat gebeurt er als we alle acupunctuurpunten die op de meridianen liggen eens zouden kunnen behandelen? Uiteindelijk is dat Baklayan gelukt om alle frequenties van de 156 acupunctuurpunten van de 12 klassieke meridianen in kaart te brengen.

 

Door een speciale ontworpen elektrode gordel kunnen de frequenties van de micro- stromen van de Diamond Shield Crystal zapper direct in resonantie treden met de individuele acupunctuurpunten. Het Crystal programma duurt in totaal 100 minuten.

DB (Diabetes)

Deze chipkaart dient ter stabilisatie van bloedglucosespiegels. De frequenties van de Diabetes-chipkaart werken actief tegen pathogenen die vaak gepaard gaan met diabetes zoals Coxsackie virus, Aspergillus en Candida-schimmel (in de alvleesklier). Daarnaast zijn er ook een speciale frequentie gericht op het pancreaticum, de Eurytheme alvleesklieraandoening. De strijd tegen deze bloedzuiger veroorzaakt bij sommige mensen een snelle stabilisatie van de suikerspiegel. Bij deze Diabetes-chipkaart moet nog altijd de dagelijkse glucosemeting worden voortgezet. Het programma op deze chipkaart heeft een duur van 69 minuten.

DS2 (Meridianen)

Deze chipkaart bevat een speciale versie van het Diamond Shield programma. Hiermee kun je elke meridiaan individueel behandelen.

 

De twaalf meridianen die je met de DS2 chipkaart kunt behandelen zijn: longen, dikke darm, dunne darm, maag, milt, hart, blaas, nier, pericardium (hartzakje), drievoudige verwarmer (hormonen), galblaas, lever.

 

Deze chipkaart bevat 12 programma’s en duurt in totaal 30 minuten.

DTX (Detox)

Regelmatig ontgiften wordt door vele gezien als een voorwaarde voor een goede gezondheid. De DTX-chipkaart bevat de belangrijkste TREF-frequenties voor detoxificatie van de darm, nier, lever en lymfe. De kaart kan worden gebruikt bij alle vergiftigingsverschijnselen, blokkades en bijvoorbeeld bij een droge huid of bleke urine.

 

Wij adviseren bij gebruik voor ontgifting de DTX-chipkaart eenmaal per dag te gebruiken met een intensiteit van 4,2 volt. Mochten er andere giftige stoffen worden afgevoerd uit uw lichaam door een andere therapie dan de chipkaart, dan slechts 2 maal per week gebruiken met 4,2 volt om niet de effectiviteit van de andere therapie te beperken. Het programma op deze chipkaart heeft een duur van 45 minuten.

EBV (Epstein Barr virus)

Baklayan chipkaart voor de behandeling van het Epstein Barr virus. Het programma van deze chipkaart duurt 21 minuten.

Eg (4 belangrijkste darmparasieten)

Baklayan chipkaart voor de behandeling van de vier belangrijkste darmparasieten: Fasciolopsis busci, Fasciola hepatica, Clonorchis sinensis en Eurytrema pancreaticum. Het programma van deze chipkaart duurt 41 minuten.

FVE (Emoties)

De opgeslagen frequentie op de FVE-chipkaart veroorzaken opening van de intracellulaire ruimte, een vermindering van het metabolisme van kanker en herstel van samengevouwen spanning in het mobiele netwerk. De spanning van de cel kan komen door stress en uitputting, zelfs vanuit een ver verleden. De FVE-chipkaart behandelt dit op zeer effectieve wijze. Het programma op deze chipkaart heeft een duur van 7 minuten.

GewAbn (Gewichtsregulatie)

Eenvoudige en natuurlijke regulatietherapie voor het lichaamsgewicht. Deze hormoonfrequenties op deze chipkaart zorgen voor stimulatie van de stofwisseling. De toepassing van de GewAbn-chipkaart verschaft een ondersteuning voor gewichtsbeheersing. Voor volledige effectiviteit dient gebruik van de chipkaart ondersteunt te worden door een bijpassend dieet en drie keer per week intensief bewegen. Het programma op deze chipkaart heeft een duur van 15 minuten.

He (Hart)

De He-chipkaart ondersteunt alle essentiële functies van het hart. Denk hierbij aan alle meridianen rondom het hart en alle parasieten, virussen en bacteriën die ene negatieve invloed hebben op de werking van het hart. Het programma op deze chipkaart heeft een duur van 21 minuten.

Hep C (Hepatitis C)

De Hep C -chipkaart bevat speciaal frequenties die effectief zijn tegen Hepatitis C, maar kan ook zeker worden toegepast tegen andere hepatitisvirussen. Het programma op deze chipkaart heeft een duur van 21 minuten.

HNO (Ogen-Neus-Keel)

De HNO-chipkaart bevat klassieke frequenties als streptokokkenen en stafylokokken voor de behandeling van bacteriële infecties. De chipkaart is effectief tegen verkorting van een bacteriële infectie. De HNO-chipkaart kan gebruikt worden bij zowel accute als chronische klachten rond het oor-, neus- en keelgebied. Het programma op deze chipkaart heeft een duur van 39 minuten.

HSX (Herpes)

De HSX-chipkaart, die is vernoemd naar zijn primaire toepassing Herpes Simplex bevat frequenties die de volgende ziekten behandelen: zoster, herpes type 6, Herpes progenitalis, EBV en cytomegalic opneming ziekte. De HSX-chipkaart biedt een allround bescherming tegen alle virussen die afkomstig zijn van dezelfde herpesfamilie. Deze virussen verzaken vaak gezamenlijk overeenkomstige infecties. Het programma op deze chipkaart heeft een duur van 55 minuten.

IM (Immune modulatie)

De IM-chipkaart dient ter stimulatie van het immuunsysteem door het meer energie te geven. De IM-chipkaart kan gebruikt worden bij tijdelijke of chronische tekortkomingen van het immuunsysteem. Het programma op deze chipkaart duurt 35 minuten.

ImPar (Immuunsysteem parasieten)

Versterkt het immuunsysteem door frequenties die zich specifiek weren tegen parasieten in het immuunsysteem. De ImPar-chipkaart bevat de klassieke Dr. Rife-frequenties die niet gericht zijn op specifieke parasieten en op deze manier effectief helpen het hele organisme te bestrijden tegen parasieten, van welke aard dan ook. Het programma op deze chipkaart heeft een duur van 26 minuten.

ImVir (Immuunsysteem virussen)

Versterkt het immuunsysteem door frequenties die zich specifiek weren tegen virussen in het immuunsysteem. De frequenties op de ImVir-chipkaart kunnen het immuunsysteem met name bij viral load, zoals influenzavirussen, stimuleren. Het programma op deze chipkaart heeft een duur van 34 minuten.

KON (Concentratie)

Op KON-chipkaart staan frequenties opgeslagen die de doorbloeding van verschillende gebieden stimuleren. Hierdoor wordt voornamelijk de kracht van de concentratie verbeterd, maar wordt vaak ook een toename in energie geconstateerd. Het programma op deze chipkaart heeft een duur van 19 minuten.

L (Lever)

De frequenties op de L-chipkaart zorgen voor een gezonde lever. Dit wordt voornamelijk gedaan door regulering van de vetstofwisseling, leverontgifting, parasieten (zoals Ascaris Larvae) en het verminderen van het cholesterolniveau. Het programma op deze chipkaart heeft een duur van 23 minuten.

Lu (Longen)

De Lu-chipkaart ondersteunt de essentiële functies van de longen, helpt bij de behandeling van longziekten, zoals profylaxe, en ondersteunt de nabehandeling van elke soort longklachten, denk hierbij aan bronchitis, astma, longontsteking, etc. Daarnaast kan de zuurstofopname worden verbetert. Depressieve stemmingen kunnen gunstig worden beïnvloed door gebruik van de Lu-chipkaart. Het programma op deze chipkaart heeft een duur van 24 minuten.

LY (Lymfedrainage)

Milde en effectieve behandeling van stagnatie van lymfedrainage door middel van amplitudemodulatie. Via een elektronisch lymfedrainage ondersteunt de LY-chipkaart de natuurlijke lymfeflow. Zoals bij manuele massage wordt de doorbloeding verhoogd van de bovenste en onderste laag van de huid. Op deze wijze wordt opgebouwd weefselvocht afgevoerd in het lymfestelsel en vervolgens verwijderd. Dit programma is ook werkzaam in pijntherapie. De blokkades die de weefsels overbelasten zullen worden verminderd, wat pijnvermindering tot gevolg heeft. Het programma op deze chipkaart heeft een duur van 6 minuten.

MA (Maag)

De Ma-chipkaart ondersteunt alle essentiële functies van de maag. Volgens vele soorten geneeskunde is de locatie van de maag de toon van het lichaam. Als het overbelast is kan dit al zijn functies beïnvloeden die normaal niet geassocieerd worden met de maag. Denk hierbij aan depressieve stemmingen, hoge bloeddruk en vermoeidheid. Typische symptomen met betrekking tot de maag zijn: abdominale opgeblazen gevoel, oprispingen en eetluststoringen. Het programma op deze chipkaart heeft een duur van 21 minuten.

Master (Programmeerbare chipkaart)

Dit is een programmeerbare chipkaart waarop je zelf frequenties kunt zetten. Gebruik bijvoorbeeld de Clark frequenties, zoals omschreven in het boek ‘Die Frequenz Fibel II’. Je hebt een Diamond Shield professional nodig om de chipkaart te programmeren. De chipkaart is vervolgens op elke Diamond Shield zapper af te spelen.

MIG (Migraine)

De MIG-chipkaart dient om specifieke migraineparasieten te elimineren. Dr. Hulda Clark heeft in haar onderzoeken migraine toegeschreven aan Strongyloides, die behoren tot de superfamilie van de threadworms (filariae). De MIG-chipkaart bevat frequenties tegen zowel parasieten biofysische blokkades, amalgaamvullingen en de leverschade, die alle migraine kunnen veroorzaken. Het programma op deze chipkaart heeft een duur van 24 minuten.

MIL (Mijten)

Deze chipkaart van Baklayan bevat o.a de frequenties van huisstofmijt, meelmijt, vogelmijt, schurftmijt en oormijt (komt veel voor bij honden en katten). De chipkaart bevat 6 programma’s en duurt in totaal 29 minuten.

Ni (Nieren)

De Ni-chipkaart ondersteunt alle essentiële functies van de nieren, denk hierbij aan ontgifting, drainage en frequenties tegen veelvuldig urineren. Het programma op deze chipkaart heeft een duur van 21 minuten.

PaReg (Alvleesklierregulatie)

De PaReg-chipkaart reguleert alle essentiële functies van de pancreas, zoals de spijsvertering, enzymen en bloedsuikerspiegel. Het programma op deze chipkaart heeft een duur van 21 minuten.

Pr (Prostraat)

De Pr-chipkaart ondersteunt alle essentiële functies van de prostaat. Prostaatproblemen worden gerekend tot de meest voorkomende problemen van mannen boven een bepaalde leeftijd – vaak worden problemen ondervonden vanaf 45 jarige leeftijd. Hiervoor zijn de volgende type ziekteverwekkers verantwoordelijk: trichomonas en chlamydia toxoplasma. De Pr-chipkaart beschikt over frequenties om deze ziekteverwekkers tegen te gaan. Het programma op deze chipkaart heeft een duur van 24 minuten.

Rh (Reuma)

In reumatische aandoeningen spelen twee factoren een belangrijke rol:

  1. Een bepaalde combinatie van parasieten, ziekteverwekkers, acidose, overgevoeligheid voor eiwit en een overmaat aan koolhydraten.
  2. Een overmatige verschijning van radicalen die de spieren en gewrichten aanvallen.

De Rh-chipkaart bestaat uit frequenties die een behandeling bieden tegen beide factoren. Het programma op deze chipkaart heeft een duur van 52 minuten.

SCH-T (Pijn / TENS)

Het programma voor transcutane elektrische zenuwstimulatie (TENS). Gebruik Sch-T 1 voor acute pijn, Sch-T 2 bij acute en chronische pijn en Sch-T 3 bij chronische pijn. De chipkaart bevat 3 programma’s en duurt in totaal 3 x 10 minuten.

Tin (Tinnitus)

Baklayan chipkaart voor de behandeling van Tinnitus.  De chipkaart bevat 68 frequenties en duurt in totaal 26 minuten.

WZ (Wratten)

Baklayan chipkaart voor de behandeling van Wratten.  De chipkaart bevat 10 frequenties en duurt in totaal 67 minuten.

Z (Tanden)

Zoals bij iedereen bekend is het probleem bij de tanden altijd al hetzelfde geweest. Hier verzamelen zich namelijk veel bacteriën die schande aanrichten aan het gebit. De Z-chipkaart bevat frequenties tegen de negen meest voorkomende bacteriën die zich in de mond bevinden. Het programma op deze chipkaart heeft een duur van 42 minuten.

Baklayan chipkaarten volgens de vijf elementen
Natuurgenezer Baklayan is erin geslaagd om een nieuwe mijlpaal te bereiken in de frequentietherapie door het ontdekken van de harmonische frequenties van de meridianen die in de elementen van de Chinese-geneeskunde worden gebruikt. Dit is een zeer sterkte en diepe therapie. We raden aan om deze chipkaarten te gebruiken naar wat voor jou goed voelt. Onderstaand een overzicht van de Vijf Elementen-chipkaarten.

AARDE – Dempen (Buikpijn)

Het element Aarde regelt in de Chinese geneeskunde de maag en milt, de pancreas meridianen, en hun functies. Deze chipkaart kan onder andere gebruikt worden bij klachten zoals brandend maagzuur en blijvende honger. Het programma op deze chipkaart duurt 9 minuten.

AARDE – Stimuleren (Verlies eetlust)

Het element Aarde regelt in de Chinese geneeskunde de maag en milt, de pancreas meridianen, en hun functies. Deze chipkaart kan onder andere gebruikt worden bij klachten zoals verstoorde spijsvertering en koude ledematen. Het programma op deze chipkaart duurt 9 minuten.

HOUT – Dempen (Hoofdpijn)

Het element Hout regelt in de Chinese geneeskunde de lever en galblaas. Het regelt ook de stagnatie in de lever, die wordt overspannen door zijn vele functies, met name door ontgifting afvoer van gal. Van de galblaas is bekend dat deze zeer gevoelig kan reageren op eventuele vorm van stress. Deze chipkaart kan onder andere gebruikt worden bij klachten zoals opgewondenheid, hoofdpijn, krampen en prikkelbaarheid. Het programma op deze chipkaart duurt 9 minuten.

HOUT – Stimuleren (Tinnitus)

Het element Hout regelt in de Chinese geneeskunde de lever en galblaas. Het regelt ook de stagnatie in de lever, die wordt overspannen door zijn vele functies, met name door ontgifting afvoer van gal. Van de galblaas is bekend dat deze zeer gevoelig kan reageren op eventuele vorm van stress. Deze chipkaart kan gebruikt worden bij klachten zoals verstoorde vertering van vet, pijn in onderbuik, pijn in schedel, gespannenheid en braken van slijm. Het programma op deze chipkaart duurt 9 minuten.

METAAL – Dempen (Griep)

Het element Metaal regelt in de Chinese geneeskunde de longen en de dikke darm meridiaan en al zijn functies. Deze chipkaart kan gebruikt worden bij klachten zoals hevige hoest en gezwollen en pijnlijke nek en/of keel. Het programma op deze chipkaart duurt 9 minuten.

METAAL – Stimuleren (Astma)

Het element Metaal regelt in de Chinese geneeskunde de longen en de dikke darm meridiaan en al zijn functies. Deze chipkaart kan gebruikt worden bij klachten zoals kortademigheid, astma, plotseling zweten en rillen. Het programma op deze chipkaart duurt 9 minuten.

VUUR – Dempen (Nerveuze rusteloosheid)

Het element Vuur regelt in de Chinese geneeskunde het hart en de dunne darm meridianen en al hun functies. De chipkaart verdoofd blokkades en ontstekingen van deze organen en hun meridianen. Deze chipkaart kan gebruikt worden bij een gevoel van beklemming of spanning in de navelstreek. Het programma op deze chipkaart duurt 9 minuten.

VUUR – Stimuleren (Angst)

Het element Vuur regelt in de Chinese geneeskunde het hart en de dunne darm meridianen en al hun functies. De chipkaart verdoofd blokkades en ontstekingen van deze organen en hun meridianen. Deze chipkaart kan gebruikt worden bij een gevoel van hartklopping, precordiale angst, slapeloosheid en overgeven van onverteerd voedsel. Het programma op deze chipkaart duurt 9 minuten.

WATER – Dempen (Pijn genitale gebied)

Het element Water regelt in de Chinese geneeskunde de nieren en galblaas meridianen en al hun functies. Deze chipkaart kan onder andere gebruikt worden bij lastig plassen. Het programma op deze chipkaart duurt 9 minuten.

WATER – Stimuleren (Erectiestoornissen)

Het element Water regelt in de Chinese geneeskunde de nieren en galblaas meridianen en al hun functies. Deze chipkaart kan onder andere gebruikt worden bij hoge frequent urineren en een gevoel van opgeblazenheid. Het programma op deze chipkaart duurt 9 minuten.

Clark chipkaarten
Hulda Clark is de ontdekker en ontwikkelaar van de oorspronkelijke zapper. Ze schreef een aantal boeken over gezondheid en was de eerste die een zapper bouwde en later in haar boeken aanwijzingen gaf hoe iedereen zichzelf effectief kan behandelen tegen parasieten, bacteriën en parasieten. Hulda Clark overleed in 2009. De Clark chipkaarten zijn samengesteld n.a.v. de aanwijzingen die ze in haar boeken heeft gegeven. De Clark chipkaarten werken conventioneel zonder de nieuwe ontwikkelingen van Baklayan. Handboek zelfgenezing is het Nederlandstalige boek van Hulda Clark. Het boek is bij ons te verkrijgen en is een absolute aanrader voor iedereen die geïnteresseerd is in onze frequentietherapie middels de Diamond Shield zapper.

Clark 01 (Acne)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 02 (Allergieën)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 03 (Alzheimer)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 04 (ALS)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 05 (Arthritis)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 06 (Astma)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 07 (Ogen, Macula Degeneratie)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 08 (Bacteriën)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 09 (Lintwormen)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 10 (Cystitis)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 11 (Hoge bloeddruk)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 12 (Borrelia)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 13 (Bronchitis)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 14 (Chronische vermoeidheid)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 15 (Darmbacteriën)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 16 (Depressie)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 17 (Diabetes)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 18 (Eierstok Cysten)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 19 (Endometriose)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 20 (Epilepsie)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 21 (Fibromyalgie)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 22 (Gastritis)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 23 (SOA's)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 24 (Griep, Verkoudheid)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 25 (Keelpijn)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 26 (Huisdieren)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 27 (Helicobacter pylori)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 28 (Hepatitis B)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 29 (Herpes)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 30 (Hart)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 31

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 32 (Hormonale imbalans)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 33 (Kinderziekten)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 34 (Hoofdpijn / Migraine)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 35 (Bioregeneratie 1)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 36 (Bioregeneratie 2)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 37 (Lever, Cholesterol)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 38 (Longontsteking)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 39 (Meningitis)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 40 (Ziekte van Crohn)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 41 (Multiple Sclerose)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 42 (Nieren)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 43 (Oorpijn, Otitis, Meniere)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 44 (Oncovirussen)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 45 (Parasieten)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 46 (Parkinson)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 47 (Prostaat)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 48 (Colitis)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 49 (Schimmels)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 50 (Pijn)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 51 (Sinusitus)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 52 (Tinnitus)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 53 (Tropische ziekten)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 54 (Tropische Dysenterie)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 55 (Goedaardige gezwellen)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 56 (Onvruchtbaarheid)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 57 (Virussen)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 58 (Wratten)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 59 (Menopauzale disfunctie)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 60 (Tandbacteriën)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Clark 61 (Cysten)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper met frequenties van Hulda Clark.

Mauermann chipkaarten
Dr. Mauermann is een zeer ervaren arts op het gebied van de frequentie therapie. Mauermann stelt nog steeds nieuwe chipkaarten samen. Deze chipkaarten werken conventioneel, zonder de nieuwe ontwikkelingen van Baklayan.

ALG (Allergieën)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

ALZ-1 (Alzheimer 1)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

ALZ-2 (Alzheimer 2)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

ANX (Angst)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

ARF (Artritis)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

AUG (Ogen)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

BAK (Bacteriën volgens Rife)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

BP (Blaas en prostaat)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

CFS (Chronische vermoeidheids syndroom)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

CHAKRA (Chakra's)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

DEM (Dementie)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

DP (Depressie)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

ECZ (Eczeem)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

EN (Endometriose)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

ENTZ (Ontstekingen)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

GEF (Bloedvaten)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

GEH (Hersenen)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

HEL (Helicobacter)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

HPV (Human Papilloma virus)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

HT (Huid)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

INS (Slapeloosheid)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

KK (Kinderziektes)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

MD (Macula degeneratie)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

ME (Meningitis en Enzephalitis)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

MUS (Spieraandoeningen)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

NERV (Zenuwen)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

OST (Osteoporose)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

PAR (Parkinson)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

PI (Schimmels)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

PTH (Post-traumatische aandoeningen)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

SALM (Salmonellen)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

Schi-unt (Schildklier onderfunctie / Hypothyroidisme)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

SHIG (Shigellen)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

TRI (Trichomonaden)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

VAG (Vaginale afscheiding)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

VI (Virussen)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

WJ (Menopauze)

Chipkaart voor de Diamond Shield zapper van Dr. med Jutta Mauermann.

 

 

 

 

Ik had chronische sinusklachten en oorpijnen. Ik begon de chipkaart HNO te gebruiken. De klachten worden steeds minder en ben nu vaak pijnvrij. – Andrea W.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Door gebruik van de zapper kreeg ik mijn energie terug en weer zin om dingen te ondernemen. – Maria Q.