Door zijn 30-jarige ervaring in zijn kliniek en onderzoek doen, heeft Alan Baklayan een rijke ervaring en kennis over de combinaties van parasieten, bacteriën, virussen en schimmels waardoor een ziektebeeld ontstaat.

 

De frequenties die deze ziekteverwekkers van verschillende aandoeningen behandelen, heeft Baklayan geprogrammeerd op een groot aantal chipkaarten, welke de naam van de aandoening hebben. Op dit moment zijn er 42 verschillende chipkaarten. Er verschijnen echter regelmatig nieuwe chipkaarten voor behandeling van nieuwe ziekten en aandoeningen.

 

Een aantal veel toegepaste chipkaarten zijn de Borrelia-chipkaart (Lyme), Astma-chipkaart, Migraine-chipkaart en Reuma-chipkaart. Maar zoals eerder gezegd zijn er chipkaarten voor veel andere ziekten en aandoeningen. Een lijst van de momenteel aanwezige chipkaarten vindt u op de pagina Chipkaarten in het rechter menu op deze pagina.

De laatste jaren had ik een ernstige bronchitis die iedere 6 maanden optrad. Sinds ik gebruik maak van de Diamond Shield Zapper is deze klacht verdwenen. – Markus M.