Hieronder worden alle vragen beantwoord die je hebt over de Diamond Shield Zapper. Blijft je alsnog met vragen zitten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, wij zijn je graag persoonlijk van dienst.

 

Je kan onderstaande vragen uitklappen door op de vraag te klikken.

 

Wat is een Zapper?

Een zapper is een apparaat voor het toepassen van de frequentietherapie, zoals die is ontwikkeld door Dr. Hulda Clark. Het is een risicovrije thuisbehandeling en hij wordt door veel bioresonantietherapeuten ondersteunt. De frequentietherapie kan zowel fysiologische (gezonde) processen in het lichaam ondersteunen en reguleren alsook pathologische (ziekelijke) processen behandelen, met name het elimineren van micro-organismen. Lees op deze pagina meer over de Zapper.

Wat doet de Zapper?

U kunt de Zapper gebruiken met behulp van frequentieprogramma’s die ontwikkeld zijn door Dr. Clark, Dr. Rife, Dr. Beck en Baklayan. In de Diamond Shield Zapper zijn 14 belangrijke standaardprogramma’s opgenomen. Meer programma zijn beschikbaar middels externe chipkaarten. De Diamant Shield Zapper is onder andere uitgerust met het Plate Zappen-programma en het Zappicator-programma. De Diamond Shield Zapper heeft een duidelijke LCD scherm en is door eenvoudige user interface voor iedereen gemakkelijk te begrijpen.

Wat is frequentietherapie?

De elektrische frequentietherapie is een bio-energetische methode. Met fijne elektrische stroom worden gerichte frequenties gebruikt om het welzijn te verhogen en ongemak te  verlichten. De Diamond Shield Zapper maakt gebruik van deze therapie. Op deze pagina vertellen wij alles over frequentietherapie.

Wat voor soorten elektroden zijn er beschikbaar?

De Diamond Shield Zapper heeft standaard twee roestvrij stalen manchetelektroden. Als extra accessoire zijn er ook twee roestvrijstalen handelektroden verkrijgbaar.

 

Voor de TENS-pijntherapie zijn er ook silicone elektroden beschikbaar, bijvoorbeeld voor op de rug. Bij problemen met of op de polsen, kunnen deze silicone elektroden ook worden toegepast op de voetzolen of enkels.

 

Bij de nieuwste Zapper, de Diamond Shield Crystal, wordt er gebruik gemaakt van een elektrodengordel die om de middel wordt geplaatst. Deze is echter niet te gebruiken voor andere programma’s.

Waar kan ik de Zapper gebruiken?

Heel eenvoudig in huis! Dankzij zijn kleine afmetingen en zijn ultra-gemakkelijke bediening heeft iedereen de mogelijkheid om de Diamond Shield Zapper thuis te gebruiken. Door de manchetelektroden kunt u zappen onder tal van omstandigheden. Hij is eenvoudig mee te nemen op reis en eenvoudig te dirigeren aan kinderen. U kunt bijvoorbeeld tijdens het zappen een boek lezen, een film kijken of converseren met anderen.

Kan iedereen de Zapper gebruiken?

Bijna iedereen kan gebruiken maken van de Zapper. De stroompjes zijn erg zwak en kunnen geen kwaad. Wij raden het alleen af om gebruik te maken van de Zapper wanneer u zwanger bent of wanneer u gebruik maakt van een pacemaker. Voor nadere informatie of wanneer u twijfelt, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Is er een gebruiksaanwijzing van de Diamond Shield Zapper?

Met zijn heldere scherm en eenvoudige bediening wijst het gebruik van de Zapper zichzelf. Daarnaast krijgt u bij aanschaf van een Zapper een gebruiksaanwijzing en uitgebreide informatie over toepassing van de Zapper.

 

Bent u alsnog geïnteresseerd in meer informatie over het gebruik van de Zapper? Dan raden wij u aan om één van onze boeken over de Zapper aan te schaffen.

Hoeveel behandelprogramma's heeft de Diamond Shield Zapper

De Diamond Schield Zapper beschikt momenteel over 14 standaardprogramma’s, met in totaal 116 frequenties. Deze standaardprogramma’s zijn terug te vinden op deze pagina. Daarnaast is het nog mogelijk om zo’n 40 aanvullende behandelingen toe te voegen door externe chipkaarten.

Welke chipkaarten zijn er nu verkrijgbaar?

In aanvulling op de reeds bestaande 15 standaardprogramma’s van de Diamond Shield Zapper, kunt u ook nog een grote sortering chipkaarten aanschaffen  waarmee de behandelingen nog extra kunnen worden uitgebreid. Deze chipkaarten kunt u op deze pagina vinden.

Waar vind ik informatie over de chipkaarten?

Op deze website hebben we een speciale pagina met informatie over alle chipkaarten die beschikbaar zijn. Daarnaast hebben we nog de mogelijkheid om een Ebook te downloaden over alle chipkaarten, waarin nog meer informatie is te vinden over de functionaliteit en toepassing van verschillende chipkaarten.

Wat is een Masterchipkaart?

Het is mogelijk om op een “Masterchipkaart” nog veel meer andere frequenties van Clark, Rife, Beck of Baklayan te programmeren voor specifieke toepassingen. Dit kunnen wij voor u doen, uw therapeut of uzelf indien u in het bezit bent van een Diamond Shield Zapper Professional.

Welke nieuwe functies heeft de Diamond Shield?

Zins de eerste Zapper van Clark uit 1994 is er veel veranderd aan de Zappers. De Diamond Shield is daarbij momenteel de meest geavanceerd op de markt. Dit komt onder andere door de volgende nieuwe functies:

 • Pulsontladingstherapie middels het aarden van de Zapper.
 • Wobbelen, hetgeen betekent dat niet één enkele frequentie wordt behandeld maar een groter gebied.
 • Microstroom (tot 0,1 volt) voor het ondersteunen en reguleren van fysiologische processen in het lichaam.
 • Diamond Shield-programma: het schild dat uw gezondheid beschermt.
 • Constante stroommeting tijdens het behandelen
 • Modulerende functie: 2 tot 254-voudige modulatie.

Welke benodigdheden zijn inbegrepen bij aanschaf van een Zapper?

Wanneer u beslist een Diamond Shield Zapper aan te schaffen, krijgt u er naast het apparaat zelf de volgende benodigdheden bij geleverd:

 • Kunststof koffer
 • Twee metalen polsbanden
 • Aansluitkabel voor polsbanden
 • 9V batterij
 • Aardingskabel
 • Aardingstester

Waar moet ik op letten bij het kopen van een Zapper?

Wanneer je beslist een Zapper te kopen, is het voor optimale effectiviteit essentieel dat de Zapper over de volgende functionaliteiten beschikt:

 • Een Zapper moet het volledige frequentiespectrum van Rife- en Clark frequenties hebben geïntegreerd.
 • De frequenties moeten stabiel zijn.
 • Er moet worden gezorgd dat de Zapper een zuivere positieve blokgolf genereert.
 • Inductoren mogen onder geen beding in deze therapeutische apparatuur worden opgenomen.
 • Aarding en pulsontlading zou eigenlijk niet mogen ontbreken omdat dit harder nodig is dan ooit in het huidige tijdperk van overbelasting met elekrosmog.
 • Dr. Clark heeft frequentietabellen met lage en hoge frequenties voor het elimineren van ziekteverwekkers. Om die te kunnen toepassen is een wobbelfunctie noodzakelijk.
 • Voor een diepere werking dienen de frequenties gemoduleerd te zijn.

Wat is het verschil tussen de normale Diamond Shield en de Professional?

De Diamond Shield Professional Zapper is een frequentie-apparaat, bedoeld voor professionele therapeuten. Het is programmeerbaar en kan dus individuele behandelingsprogramma’s opslaan op chipkaarten. De cliënt/patiënt kan deze vervolgens thuis gebruiken op zijn eigen normale Diamond Shield zapper.

Wie overweegt om dit apparaat aan te schaffen, ik kan hem van harte aanbevelen – Angelika U.