Het basisprincipe van de Zapper is frequentietherapie, een theorie die Dr. Rife eind jaren ’40 heeft ontwikkeld. Deze theorie houdt simpel gezegd in dat elke ziekteverwekker te behandelen is aan de hand van zijn eigen frequentie – daar is hij het meest gevoelig. Door een specifieke ziekteverwekker met elektrische stroompje van zijn ‘eigen’ frequentie te behandelen, verzwak je hem zodanig dat hij door het immuunsysteem makkelijk onschadelijk te maken is.

 

Dr. Hulda Clark heeft veel onderzoek gedaan naar deze theorie en legde eind jaren ’80 als eerste de elektronische resonantiefrequenties vast van een groot aantal ziekteverwekkers. Natuurgeneeskundige Alan Baklayan, ontwikkelaar van de Diamond Shield Zapper, is op deze ontdekkingen van Clark gaan voortbouwen. En met fantastische resultaten. In dit artikel zullen wij meer uitleg geven over de werkwijze en theorieën die Baklayan heeft toegepast om de Diamond Shield Zapper te ontwikkelen. De basis hiervan is harmonische frequentietherapie.

 

Baklayan was al jaren geobsedeerd door Phytagoras, de bekende wiskundige die leefde rond 500 jaar voor Christus. Phytagoras zijn theorieën zijn dan ook van grote invloed geweest voor Baklayan. De kerngedachte van Pythagoras is als volgt: “het hele universum is een samenstelling van een harmonie van getallen“. Met andere woorden: alles in de natuur is onderhevig aan mathematische verhoudingen. Tegelijkertijd betekent “Harmonie” in het Grieks: een muzikaal interval, of om preciezer te zijn: een octaaf. Het bijzondere van het octaaf is dat het tonen bevat en voortdurend herhaald wordt van heel laag naar heel hoog.

 

Voor hun onderzoeoctave diagramken gebruikten de Pythagoreeërs een meetinstrument dat bekend is geworden als monochord (zie afbeelding). Dit is een houten doos waar in de lengte snaren op zijn gespannen, vergelijkbaar met een snaarinstrument. Onder de snaren kan men met een schuif de lengte van de snaren instellen. Met de monochord kan heel precies de samenhang worden aangetoond tussen de lengte van de snaar en zijn frequentie (toon). Met hetzelfde principe dat voor de monochord wordt toegepast, is Baklayan op zoek gegaan naar een manier om dezelfde metingen te doen voor de frequenties in het menselijk lichaam. Baklayan is er namelijk van overtuigd dat het lichaam met zijn systeem van meridianen en organen ook functioneert met bepaalde mathematische verhoudingen – net als de rest van het universum.

 

Baklayan stelde zich tot doel deze mathematische verhoudingen te kunnen aantonen, wat maar liefst 20 jaar duurden. Maar in 2010 was het eindelijk zover en werden zijn bevindingen wereldkundig gemaakt en geïntegreerd in de technologie van de Diamond Shield Zapper. Na 20 jaar wetenschappelijk onderzoek, werden er door Baklayan twee samenhangende hoofdzaken aangetoond:

  1. er zijn 12 tonen binnen een octaaf (als men de halve tonen ook meerekent).
  2. er zijn 12 basismedianen die, en dat heeft Baklayan ontdekt, onderling dezelfde mathematische verhoudingen hebben als de tonen binnen een octaaf.

Chinese pie diagramHet onderzoek en de ontdekking van de mathematische verhoudingen van de 12 basismeridianen, heeft Baklayan gebaseerd op de traditionele Chinese geneeskunde. In de Chinese geneeskunde is het sinds duizenden jaren namelijk bekend dat de overdracht van de energie van de ene meridiaan in de volgende volgens een zorgvuldig vastgelegd patroon verloopt. Deze theorie werd in het westen vooral bekend door de orgaanklok (zie afbeelding). Om de frequentie van iedere meridiaan nauwkeurig te kunnen bepalen moesten zowel de beginpuntfrequentie als de eindpuntfrequentie vastgesteld worden van alle 12 de meridianen.

 

Het uiteindelijk vaststellen van de meridiaan basisfrequenties was voor Baklayan dan ook zijn grootste doorbraak. Deze frequenties vormde de basis van het inmiddels bekende Diamond Shield-programma.

 

 

De zapper heeft voor mij veel goeds gedaan de afgelopen jaren. Ik ben een fan van deze technologie – Maria Q.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben zeer verbaasd over de mogelijkheden en de successen met de Diamond Shield. Ik kan hem niet meer missen – Andrea W.