De oorsprong van de frequentietherapie is terug te vinden bij Dr. Roger De la Fuye, die rond 1940 het eerste elektro-acupunctuurapparaat ontwikkelde. Maar pas wanneer Dr. Rife eind jaren ’40 de eerste frequentiegenerator ontwikkelde om ziekteverwekkers te bestrijden, worden de eerste grote stappen gezet naar de frequentietherapie zoals we die nu kennen.

 

De Amerikaanse biofysicus en fysioloog Dr. Hulda Clark, bouwde voort op de ontwikkelingen van Dr. Rife en ontdekte rond 1988 de elektronische resonantiefrequenties van parasieten, bacteriën en virussen. Deze ontdekking legde de basis voor de eerste Zapper, die Clark rond 1990 ontwikkelde en op de markt bracht. Voortaan konden patiënten zichzelf eenvoudig thuis behandelen en afrekenen met hun ziekteverwekkers.

 

Een nieuw tijdperk voor de Zapper-technologie ontstond door de bevindingen en innovaties van Alan Baklayan. Op basis van zijn ontdekkingen, ontwikkelde Baklayan de Diamond Shield Zapper. Baklayan heeft met de Diamond Shield Zapper de oorspronkelijke Zapper van Clark uitgebreid en op verschillende gebieden verbeterd, bijvoorbeeld door modulatietherapie en automatische stroomaanpassing.

 

Onderstaand een complete opsomming van de belangrijkste ontwikkelingen in het ontstaan van frequentietherapie en de Diamond Shield Zapper:

  • 1940: Dr. Roger de la Fuye ontwikkeld het eerste elektro-acupunctuurapparaat.
  • 1945 – 1950:  Raymond Rife werkt met een frequentiegenerator om pathogenen (ziekteverwekkers) te bestrijden.
  • 1951: Reinhold Voll ontwikkeld de Elektroacupunctuur volgens Voll.
  • 1969: De eerste TENS-apparaten(transcutane elektrische zenuwstimulatie) worden ontwikkeld.
  • 1988: Dr. Hulda Clark, een Amerikaanse biofysicus en fysioloog, ontdekt de elektronische resonantiefrequenties van verschillende parasieten, bacteriën en virussen. In 1995 legt zij haar bevindingen vast in haar geprezen boek “Handboek Zelfgenezing”.
  • 1998: Beck publiceert zijn onderzoek naar de therapeutische en genezende effecten van behandeling met lage frequenties (3,92 Hz).
  • 2006: Natuurgenezer Alan E. Baklayan ontdekt de eerste TREF’s (Terrein Regulering van Elektrische Frequenties) en ontwikkeld een compositie van 24 frequenties (12 begin- en 12 eindpunten) die de meridianen van het lichaam in balans brengen. Onder andere hierdoor ontstond de eerste verbetering van de Zapper van Hulda Clark: de Biowave Zapper met het Golden Stream-programma.
  • 2012: Baklayan doet meer grote ontdekkingen op het gebied van frequentietherapie. Zo ontdekt hij de Harmonische Frequentietherapie, waarmee hij door mathematische verhoudingen de frequenties van ziekteverwekkers en meridianen nog nauwkeurige kan bepalen. Ook de Pulsontladingstheorie, het aarden van de zapper, had grote positieve gevolgen op de effectiviteit van frequentietherapie.
  • 2013: Baklayan ontwikkeld een nieuwe Zapper: de Diamond Shield Zapper. Deze Zapper beschikt over het Diamond Shield-programma, het eerste universele programma die het gehele meridiaansysteem regelt en stabiliseert. Daarnaast beschikt de DS Zapper onder andere over het klassieke Clark-programma (7/20/7/20/7), verschillende EMS-programma’s en kunnen tientallen chipkaarten gebruikt worden voor vele aandoeningen, zoals het Borrelia-programma (Lyme).
  • 2015: Baklayan brengt zijn nieuwste Zapper op de markt: de Diamond Shield Crystal Zapper. Door middel van constitutietherapie met frequenties heeft Baklayan een programma ontwikkeld die alle 156 acupunctuurpunten van het menselijk lichaam behandelt. Hierdoor zijn de Zapper-mogelijkheden groter dan ooit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

“Behandelen met frequentietherapie was voor mij een wereld die openging. Nog nooit heeft iets zo goed geholpen” – Stefan T.