Dr. Hulda Clark (1929-2009), een Amerikaanse biofysicus en fysioloog, ontdekte rond 1988/1989 de elektronische resonantiefrequenties van verschillende parasieten, bacteriën, virussen en schimmels. Deze bevindingen legde zij vast in haar veelgeprezen boek “Handboek Zelfgenezing”. Dit boek kunt u in deze webshop aanschaffen.

 

In haar boeken spreekt Clark over het verband tussen belasting van parasieten en ernstige ziekten. Ze ontwikkelde daarom een apparaat om deze hypothese aan te tonen, de Synchrometer. Hiermee kon zij, middels resonantie, testen welke specifieke frequenties van virussen, bacteriën, parasieten en schimmels zich in het lichaam bevinden, alsmede de frequenties van gifstoffen uit voeding en cosmetica. Volgens Clark nestelen deze gifstoffen en micro-organismen zich in onze organen en veroorzaken daardoor ernstige chronische ziekten.

 

Op basis van haar gevonden resultaten, ontwikkelde Clark in 1994 de eerste Zapper. Hiermee konden door een fijne elektrische stroom met een vierkante golf, een positieve offset en een frequentie van 30 KHz, ziekteverwekkers zoals parasieten worden verzwakt, wat het eigen afweersysteem de kans geeft om de ziekteverwekkers aan te pakken. In haar boek “Handboek Zelfgenezing” geeft Clark gedetailleerde informatie over behandeling van specifieke ziekteverwekkers door fijne elektrische stimulatie met specifieke frequenties.

 

Zelf zegt Dr. Clark het volgende over haar Zapper en de toepassing ervan:

 

Door zappen lukte het mij door middel van specifieke elektrische frequenties pathogenen te doden. Jarenlang gebruikte ik een frequentiegenerator om de ene na de andere ziekteverwekker weg ”te zappen”.

 

In 1993 ging mijn zoon Geoffry zich verdiepen in mijn onderzoeken en bouwde in 1994, uitgaande van mijn laatste wetenschappelijke inzichten, een handfrequentiegenerator die werkte op een batterij. Daarmee kon nu iedereen de platworm van de ingewanden; Fasciolopsis buski bij een frequentie van 434.000 Hertz doden. Toen ik het apparaat testte op mijn eigen parasieten kwam ik erachter dat drie andere platwormen met andere frequenties ook stierven. Dat had ik nog niet eerder gezien. Toen ik deze testen later uitbreidde bij mensen die, soms met tientallen parasieten waren belast, bleek dat ook bij deze mensen alle parasieten werden gedood. 

 

Iedere frequentie (van 10 tot 500.000 Hertz) met positieve offset doodde alle parasieten, bacteriën en virussen gelijktijdig, bij een spanning van 5 tot 10 volt en een behandeltijd van drie keer 7 minuten.”

 

De ongekende effectiviteit van de zapper verklaart Dr. Clark als volgt:

 

“Voor alle oorzakelijke ziekteverwekkers zijn 3 behandelingen nodig. De eerste 7 minuten zappen doodt virussen, bacteriën en parasieten. Maar virussen en bacteriën komen vaak na een paar minuten weer terug omdat ze zich vrij maken uit de gedode parasieten. De 2e keer 7 minuten zappen doodt de virussen en bacteriën maar vervolgens komen er weer virussen vrij uit de gedode bacteriën. Na drie keer zappen zijn er geen bacteriën, virussen en parasieten meer te vinden, zelfs niet na uren.”

 

 

sinusgolfAl snel werd ontdekt dat niet alleen de specifieke frequentie belangrijk is voor de meest effectieve behandeling, maar dat het ook vooral gaat om de golf van de frequentie. Een natuurlijke (sinus-)golf kent iedereen, zoals hier rechts weergegeven. Deze bleek echter niet erg effectief.

 

Er werd ontdekt dat een blokgolf meer resultaat had: het dempBlokgolft en verzwakt micro-organismen namelijk effectiever dan een sinusgolf en heeft tegelijkertijd een activerende werking op het afweersysteem zelf. Deze golf ziet er uit zoals rechts wordt getoond.

 

Hierna werd door Clark ontdekt dat de toegediende frequenties nog effectiever zijn wanneer een positieve blokgolf wordt gebruikt. NPostief blokgolfa veel testen kwam uiteindelijk naar voren dat de meest effectieve frequentietherapie plaatsvindt met een positieve offset blokgolf van 30 KHz en een restspanning van 0,3 volt, zoals rechts aangegeven.

 

In de jaren die volgden, ontwikkelde Dr. Clark nog Plate Zappen. Hierbij wordt een metalen plaatje in het circuit geschakeld. Op dit plaatje kan aanvullende informatie, bv. ampullen of de eigen stoffen van de patiënt worden geplaatst die dan meegenomen worden in het behandelcircuit. Bijvoorbeeld bij de behandeling van tabakverslaving kan op de plate een sigaret worden gelegd.

 

Dr. Clark heeft lijsten nagelaten met de frequenties van honderden ziekteverwekkers die tot aan de dag van vandaag nog steeds gebruikt worden. De Diamond Shield Zapper is de evolutie van Clark’s Zapper en frequenties, en biedt ons meer mogelijkheden en nieuwe functies dan de originele versie.