Over het algemeen vinden we dat ‘meer beter is’. In de biologie geldt dit principe vaak niet. Denk bijvoorbeeld aan de hormoondistributies in ons lichaam, de juiste hoeveelheid is van vitaal belang en meer kan leiden tot een absolute ramp. Het viel Natuurgenezer Baklayan bij het bio-energetisch testen steeds vaker op dat bij de programma’s van de Zapper die organen of andere fysiologische processen in het lichaam ondersteunen, telkens extreem lage spanningen (minder dan een volt) nodig waren om betere resultaten te geven. Minder was in dit geval meer. Dit principe komt overeen met de natuurgeneeskundige wet van Arndt-Schults: “Zwakke stimulatie verhoogt de fysiologische activiteit en sterke stimulatie onderdrukt of vernietigt deze”.

 

Vervolgens ging Baklayan bij patiënten met spanningen onder de 1.0 volt werken en was verbaasd dat ook hier de effecten beter waren dan met de tot dan toe gebruikelijke spanning van 2,2-15 volt. Baklayan concludeerde hier het volgende uit: bij toepassing van elektrische Clark- en Rife-frequenties, voor het onschadelijk maken van parasieten, virussen, bacteriën en schimmelinfecties, er altijd de hoogste spanningen nodig is voor een effectieve  behandeling. Echter bij het stabiliseren en ondersteunen van fysiologische processen en bij het ontgiften blijkt microstroom veel beter te werken.

 

Tot nu was de laagste spanning die door een Zapper werd gegenereerd in het laboratorium aangetoond 1.3 volt, ondanks dat het display van de Zappers altijd 1 volt aangaven. De nieuwe Diamond Shield is als eerste en enige Zapper instelbaar tot 0.1 Volt. Hierdoor is regulatiebehandeling van het lichaam nog nooit zo effectief geweest.

Nu met de Diamond-Shield, die ik heb aangeschaft zijn mijn lymfklierzwellingen verdwenen en de pijn is langzamerhand minder geworden. De resultaten van Het Diamond Shield-apparaat hebben mij echte hoop gegeven – Marianne K.