Een lading is een onverwerkte stress op het lichamelijke, emotionele, mentale of energetische niveau. Elke milieugifstof in ons voedsel dat we eten, in de lucht die we inademen of in het water dat we drinken, is een stressfactor voor ons lichaam. Ook de stress van ons jachtige bestaan heeft een negatieve invloed op ons.

 

Steeds meer blootstelling aan straling

Daar komt bij dat we steeds meer roden blootgesteld aan straling/elektrosmog, zoals die van hoogspanningskabels, afstandsbedieningen, Wi-Fi, mobiele netwerken, mobiele telefoons, etc. Dan is er ook nog statische lading. Door het toenemende gebruik van elektrische apparaten in de  zogenaamde stand-by stand, staan we altijd onder spanning. Deze spanning (AC) is zelfs meetbaar en is in een doorsnee huis ongeveer 7,5 volt. De voor ons mensen nog biologisch hanteerbare waarde is 0,1 volt.

 

Deze statische spanning loopt nog meer op als we ons van de grond verwijderen. Deze bedraagt 200 volt per meter. Dat wil zeggen per verdieping van 3 meter zijn we aan  (3 x 200 =) 600 volt blootgesteld. Mensen die wonen op de derde verdieping van een gebouw, zijn aan een statische lading blootgesteld van (3 x 600 =) 1800 volt. En dat dag en nacht.


Onszelf ontladen

Als we deze stressfactoren niet voldoende kunnen afvoeren dan veroorzaken uiteindelijk een aantal onvermijdelijk ziekten. We moeten dus een manier vinden om onszelf weer te ontladen (van stress ontdoen) als we  onze gezondheid in evenwicht willen houden óf willen verbeteren.

 

In de natuurgeneeskunde in Duitsland waren aanbevelingen van Dr. Kneipp bekend: patiënten van hem kregen altijd het advies om op blote voeten in het gras te lopen. Vroeger liepen we namelijk op blote voeten. Inmiddels lopen we op geïsoleerde vloeren en dragen schoenen met zolen van kunststof. We hebben geen contact meer met de aarde om te ontladen.

 

Wetenschappelijk is het inmiddels aangetoond dat de aarde elektronen af geeft. Dit zijn negatief geladen deeltjes. Gifstoffen in ons lichaam zoals vrije radicalen en elektrosmog zijn positief geladen. Dus de aarde neutraliseert, voert de slechte stoffen en de statische elektriciteit af en ontlaad ons daardoor. Als mensen hebben we contact met de aarde dus meer nodig dan ooit om gezond te blijven.

 

Ontladen met de Diamond Shield

De Diamond Shield Zapper is zo geprogrammeerd dat hij elke 10 seconden, 2 seconden stopt om u met de aarde te verbinden. Ook de chipkaarten zijn zo geprogrammeerd. Gebruik dus altijd de aardestekker die meegeleverd wordt met de Diamond Shield Zapper. Test wel of het aardecontact in uw huis goed is. U doet dat met een aardetester die u bij ons kunt aanschaffen. U wilt er zeker van zijn dat uw aardecontact niet vervuild is met lekspanning van het elektriciteitsnet.

 

De keramische pennen van de aardestekker, die bij de Diamond Shield Zapper geleverd worden, zijn niet geleidend. U kunt dus nooit in contact komen met de 220 volt van de netspanning. Alleen het aarde contact is geleidend. Dit contact met de aarde maakt de Diamond Shield zapper uniek. Ook als u de Diamond Shield zapper niet aan heeft staan maar verbonden bent met de polsbandjes of handelektroden bent u ‘geaard’.

 

De behandeling met de Diamond Shield wordt nog effectiever, zo is uit onderzoek gebleken, als u na de behandeling nog een half uur tot 50 minuten geaard blijft.

Hands and zapper grounded

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik was zeer verrast over de werking van de Diamond Shield en vooral het aarden doet mij goed. Mijn menopauzeklachten, zoals hoofdpijn en rugpijn, verdwenen snel – Andrea W.