Elke Diamond Shield Zapper beschikt standaard over 15 interne behandelingen die u gelijk kunt gebruiken bij aankoop van de Zapper. Het gaat hier veelal om algemene behandelingen en om een aantal behandelingen voor specifieke aandoeningen, waaronder bijvoorbeeld het Borreliose-programma ter behandeling van Lyme. Hieronder wordt een overzicht gegeven van alle interne programma’s op de Diamond Shield Zapper.

 

1. Diamond Shield
Het beschermende schild voor uw gezondheid. Het Diamond Shield-programma is de belangrijkste behandeling van alle geïntegreerde programma’s in de Diamond Shield. Dit omdat het programma het energieniveau van alle meridianen kan compenseren en negatieve invloeden dus geharmoniseerd zullen worden. Omdat alleen gedeblokkeerde meridianen het immuunsysteem zullen handhaven, wordt aangeraden om het Diamond Shield-programma als basis te draaien als preventieve compensatie en/of voor het gebruiken van daaropvolgende chipkaarten. Het Diamond Shield-programma duurt 6:02 minuten.

 

2. Feel Good
Om u weer helemaal goed te voelen en uw welbevinden te verbeteren. Veel mensen gebruiken dit programma ook om beter in slaap te komen en de gehele nacht beter door te kunnen slapen. Het ‘Feel Good’-programma duurt 14 minuten.

 

3. Relax
Programma om u weer helemaal te laten ontspannen, vooral in stressvolle periodes kan dit programma u tot rust brengen. Let op, als het ‘Feel Good’-programma niet werkt bij slapeloosheid, dan kunt u dit programma daar ook voor gebruiken. Het is in dat geval belangrijk om 50 minuten na het einde van het programma geaard te blijven. Het Relax-programma duurt 8:22 minuten.

 

4. Golden Stream
Dit programma is de voorlopen van het Diamond Shield-programma. Het programma is gebaseerd op een compositie van 24 frequenties (12 begin- en 12 eindpunten) van de 12 basismeridianen in het menselijk lichaam. Door dit programma worden de meridianen – en dus het lichaam – weer in balans gebracht. Dit programma duurt 6:02 minuten.

 

5. Fl-M (griep)
Het standaardprogramma voor influenza-infecties (griepprogramma). Dit programma kan acute klachten behandelen. Dit programma kan 4 tot 5 keer op rij worden afgespeeld en zal dan voor aanzienlijk verlichting zorgen. Wij raden voor een maximale effectiviteit aan om naast dit programma hoogwaardige natuurlijke vitamine C en antioxidanten te nemen. Dit programma duurt 8:30 minuten.

 

6. Co-M (verkoudheid)
Dit programma kan worden gebruikt bij acute verkoudheid en klachten in de sinussen of het gebied rond de oren. Dit programma kan in geval van klachten 4 keer per dag afgespeeld worden, u merkt dan dat er verbetering optreedt. Wij raden voor een maximale effectiviteit aan om naast dit programma een warme douche en een theelepel zilverwater te nemen. Heel belangrijk tijdens dit programma en achteraf: blijf geaard. Dit programma duurt 8 minuten.

 

7. Ba-M (rugklachten)
Dit programma kan speciaal gebruikt worden bij rugklachten, zowel tegen pijn als andere rugklachten. Dit programma kunt u dagelijks naar behoeften gebruiken. Dit programma duurt 8 minuten.

 

8. Pa-M (pijn)
Pijnprogramma dat ontwikkeld is door Dr. Rife – de grondlegger van frequentietherapie. Dit programma is geschikt voor alle soorten pijn en helpt ook bij wonden of pijnklachten na stralingstherapie. Wij raden aan dit programma te gebruiken met onze zelfklevende siliconenelectroden, om zo heel gericht te kunnen behandelen. Dit programma duurt 13 minuten.

 

9. Bo-M (lyme)
Het inmiddels bekende Borreliose-programma, te gebruiken bij de ziekte van Lyme. Als u begint met dit programma moet u het niet vaker dan eenmaal per dag gebruiken met een intensiteit van 2,2 volt. U kunt dan elke dag steeds de spanning iets verhogen met 1 volt. Het is mogelijk dat u dan een lichte tinteling voelt. Verlaag het voltage de volgende dag wanneer het idee heeft dat de reactie te sterk is tijdens de behandeling. Wij adviseren gevoelige gebruikers om eerst de helft van het programma te draaien en dan elke dag het programma steeds iets langer te draaien.

 

Bij een patiënt met chronisch Lyme is het belangrijk om er rekening mee te houden dat er vaak complexe secundaire reacties kunnen optreden. Door een Lyme-infectie kan er een auto-immuunziekte en/of autoagressieve ziekte ontstaan. De ziekte van Lyme is de oorzaak van veel neurologische, reumatische of andere aandoeningen die kunnen worden geassocieerd met een immuundeficiëntie. In feite kunnen er uit een Lyme infectie, de zogenaamde kameleon onder alle ziekteverwekkers, wel tientallen symptomen gevonden worden. In dit programma zijn er dan ook frequenties geintegreerd voor alle pathogenen die verantwoordelijk kunnen zijn voor de ziekte van Lyme. Dit programma duurt 39 minuten.

 

10. Bk 3.92Hz (bloed)
Het programma zuivert het bloed door specifiek bloedparasieten te bestrijden. Doordat de bloedparasieten worden ontdaan van actie, zullen de bloedcellen een langere levensduur hebben. Door het stromen van het bloed door de polsen kan zo de stroom worden rondgevoerd en al het bloed worden gezuiverd. Hiervoor kunnen de armbanden ook beide worden gedragen aan één arm met een afstand van ongeveer 10 cm.

 

Vanwege de compatibiliteit met de thetagolven van de hersenen zal dit programma ook stimulerend werken voor de resonantie van het lichaam, zonder het uitlokken van stress. Dit programma moet altijd worden gezien als aangenaam. Verlaag daarom altijd de intensiteit tot alleen een tintelend gevoel merkbaar is.

 

Naast natuurlijke detoxificatiereacties van het lichaam, veroorzaakt dit programma geen bijwerkingen. Het programma kan ook worden toegepast met bijbehorende plakelektroden. Hierdoor kunt u vrij blijven bewegen tijdens de uitvoering van dit programma.

 

Wij raden voor een maximale effectiviteit aan om ongeveer een kwartier voor het starten van dit programma zilverwater en een halve theelepel VegiManna in een glas water op te lossen en op te drinken. Dit programma duurt 30 minuten.

 

11. 7-20-7-20-7 (Hulda Clark)

Het alom bekende programma ontwikkeld door Hulda Clark. Dit programma werkt voor het behandelen van parasieten, bacteriën en virussen in uw gehele lichaam. Het programma omvat een universele frequentie volgens Dr. Hulda Clark (33,3 KHz). Volgens Clark is het voor alle oorzakelijke ziekteverwekkers nodig om 3 behandelingen te doen. De eerste 7 minuten zappen doodt virussen, bacteriën en parasieten. Maar virussen en bacteriën komen vaak na een paar minuten weer terug omdat ze zich vrij maken uit de gedode parasieten. De 2e keer 7 minuten zappen doodt de virussen en bacteriën maar vervolgens komen er weer virussen vrij uit de gedode bacteriën. Na drie keer zappen zijn er geen bacteriën, virussen en parasieten meer te vinden, zelfs niet na uren. Dit programma duurt in totaal 61 minuten.

 

12. Const Zap

Een programma dat universele frequenties bevat voor het behandelen van parasieten, bacteriën en virussen. Ontwikkeld aan de hand van bevindingen van Dr. Hulda Clark. Deze frequenties worden zonder onderbrekingen toegepast in dit programma. Dit programma duurt 30 minuten.

 

13. Zappicator
Dit programma is voor het neutraliseren van uw voeding en cosmetica. Het programma verwijderd de gifstoffen en/of oplosmiddelen in voedsel of cosmetica. Voor dit programma is het nodig in bezit te zijn van een Zappicator, die u ook bij ons kunt aanschaffen. Op deze Zappicator kunt u de producten plaatsen die geschoond moeten worden. Dit programma duurt 30 minuten.

 

14. Plate

U kunt dit programma gebruiken voor de overdracht van frequenties naar een externe schijf, waarbij het effect op de individuele organen nauwkeuriger zal worden uitgelijnd en dus de bijbehorende toepassing geïntensiveerd kan worden. Bij nierklachten kan bijvoorbeeld urine op het Plate worden geplaatst, of wanneer u wilt stoppen met roken een sigaret. Dit programma duurt 30 minuten.

 

15. EMS (Elektrische spierstimulatie)

Het EMS-programma is een pijnprogramma voor verschillende klachten. Voor alle soorten pijn zowel acuut als chronisch. Twee programma’s van elk 20 minuten achter elkaar te gebruiken

 

 

 

 

 

 

 

 

De pijnprogramma’s op de Zapper hebben mij binnen een maand afgeholpen van een hardnekkige zenuwblessure die ik al 1.5 jaar had. Ik kan nu eindelijk weer effectief en pijnloos trainen – Stefan van T.