Zelf zijn wij natuurlijk overtuigd van de effectieve werking van de Diamond Shield Zapper. Vele gebruikers delen die mening met ons. Onderstaand delen wij een aantal van de reacties die gebruikers met ons hebben gedeeld na het toepassen van de Diamond Shield Zapper.

Ik ben zeer tevreden!! Heb het oudere model van jullie ( de biowave ) gebruikt met een borrelia en detox programma.. Elke dag 80 minuten zappen! Maar dus nu wel van de ziekte van lyme af he!! Natuurlijk in combinatie van natuurlijke ab en suppletie maar toch… <3 – Angelique R.

Ik ben zeer tevreden!!

Ik heb al 15 jaar een zapper, werkt echt goed!

Ik heb al 15 jaar een zapper, werkt echt goed! – Patricia Z.

Ik ben ook heel blij met mijn zapper. Het kost wat, maar het heeft mij geholpen door vele beginnende griepjes snel heen te komen. Ook voor astma gebruik ik hem. En nog voor veel meer. – Wendy V.

Ik ben ook heel blij met mijn zapper.

Het hele gezin gebruikt het en we hebben er baat bij.

Klopt de zapper is duur en je koopt het eenmalig. De hele gezin gebruikt het en we hebben er baat bij. De batterijen moeten alleen vervangen worden na verloop van tijd. – Maureen W.

Mijn klachten waren stijfheid in mijn beengewrichten en een slecht geheugen. Toen ik op een dag een e-mail kreeg van Morgenisnu en daarin een professionele zapper aangeboden werd met een Lyme-protocol, wist ik meteen dat ik dit apparaat moest kopen.

 

Na ongeveer 2 maanden dagelijks gezapped te hebben, bemerkte ik dat de stijfheid in mijn knieën verdween. En nog belangrijker: mijn geheugen verbeterde aanzienlijk. Oké met dit lijf wil ik nog wel 20 jaar vooruit. Ook mijn darmflora is aanzienlijk verbeterd, en dus ook mijn energieniveau. Ja, het leven lacht mij weer toe.Ary B.

Na ongeveer 2 maanden dagelijks gezapped te hebben, bemerkte ik dat de stijfheid in mijn knieën verdween. En nog belangrijker: mijn geheugen verbeterde aanzienlijk.

Nou het werkt geloof me ik heb al jaren twee en wil ze niet meer missen.

Nou het werkt geloof me ik heb al jaren twee en wil ze niet meer missen. Ieder gezin zou er een moeten hebben. – Tineke H.

Geweldig apparaat. Ik zap iedere dag en voel mij stukken beter. xx – Wil V.

Geweldig apparaat. Ik zap iedere dag en voel mij stukken beter.

Ik heb er ook al veel baat bij gehad.???? – Ellen van I.

Ik heb er ook al veel baat bij gehad.

Ik heb er al veel baat bij gehad. Ik heb parasieten en deze zijn resistent voor medicijnen, mijn leven was in gevaar maar op het juiste moment heb ik de zapper gevonden bij Diamondshieldzapper.nl.

Ik heb er al veel baat bij gehad. Ik heb parasieten en deze zijn resistent voor medicijnen, mijn leven was in gevaar maar op het juiste moment heb ik de zapper gevonden bij Diamondshieldzapper.nl. Ik ben goed geholpen door Co en Karel die beiden klassiek homeopaten zijn. Ik gebruik hem dagelijks en volg goede raad van hen op. Heel erg bedankt.

 

Er zijn ook nog aparte chipkaarten die je kunt gebruiken. Zelfs een tegen ontstekingen, dat werkt heel goed. Ik voel direct weer veel energie en de pijn verdwijnt. Deze chipkaart kost misschien €30 maar dat haal je er gemakkelijk uit want je kunt ze meermaals gebruiken. – Ingrid C.

 

 

Het was verrassend voor mij dat ik direct na de eerste toepassing van het Diamond Shield-programma al iets begon te voelen.

De Diamond Shield Zapper is eindeloos goed voor mij. Anders kan ik het niet uitdrukken.

 

Ik leed al jaren aan acute reumatische klachten en werd gedwongen om pijnstillers te slikken, wat ik vreselijk vond. Ik heb de Diamond Shield op aanraden van mijn natuurgeneeskundige gekocht. Ik zou dit uit mezelf nooit gedaan hebben.

 

Het doel van mijn therapeut was om verschillende bacteriën en parasieten die mijn reuma veroorzaken te doden. Het was verrassend voor mij dat direct na de eerste toepassing van het Diamond Shield-programma al iets begon te voelen. Wanneer ik daarna dan nog 50 minuten aardde, dan verdwenen de pijnen in mijn gewrichten met 90 procent. De werking duurde ongeveer een dag en dan kwamen de pijnen langzaam weer terug. Dit bleef zo totdat mijn therapeut mij aanraadde om de Detox-chipkaart elke twee dagen te gebruiken, om de opgeloste toxinen via nier en darm uit te scheidden. Parasieten en bacteriën zap ik letterlijk iedere dag weg en voel mij steeds beter worden. – Angelika E.

Ik bezit de Diamond Shield sinds december 2013 en ben zeer verrast door de werking. Hij werd mij aanbevolen door mijn tandarts, die niet alleen kijkt naar mijn gebit maar ook naar mijn hele gezondheidstoestand. Deze zapper is niet meer uit mijn leven weg te denken. Voordat ik ’s morgens naar mijn werk ga laat ik eerst het Diamond Shield-programma lopen en daarna het “welbevinden”-programma. Dan voel ik dat mijn hele systeem opgeladen is en ben ik fris en fruitig om de dag tegemoet te treden. Als ik ergens pijn heb gebruik ik het rugprogramma.

 

Mijn moeder is 84 jaar is, ofschoon ze voor haar leeftijd nog zeer goed is, heeft ze Polyneuropathie gekregen. Na het gebruik van de zapper is ze zichtbaar beter, tintelingen en brandende pijn in de voeten en benen zijn verminderd. Maar ze merkt ook dat er iets is veranderd in haar lichaam. Ze voelt zich krachtige en opgewekter.

 

Wie heeft overweegt om dit apparaat aan te schaffen, ik kan hem van harte aanbevelen. – Angelika U.

Voordat ik ’s morgens naar mijn werk ga laat ik eerst het Diamond Shield-programma lopen en daarna het “welbevinden”-programma. Dan voel ik dat mijn hele systeem opgeladen is en ben ik fris en fruitig om de dag tegemoet te treden.

Ik ben zeer verbaasd over de mogelijkheden en successen met de Diamond Shield. Ik kan hem niet meer missen.

Ik heb de Diamond Shield in oktober 2013 leren kennen. Ik was zeer verrast over de werking en vooral “het aarden” doet mij goed. Mijn menopauze klachten zoals hoofdpijn en rugpijn verdwenen snel.

 

Ik kom uit de bioresonantie wereld en had chronische sinusklachten en oorpijnen. Ik begon de chipkaart HNO te gebruiken. De klachten worden steeds minder en ben nu vaak pijnvrij.

 

Ook heb ik lymfoedeem. Ieder dag in mijn lunchpauze gebruik ik de Lymfe-chipkaart wat me zeer goed doet. Ik ben zeer verbaasd over de mogelijkheden en de successen met de Diamond Shield. Ik kan hem niet meer missen. – Andrea W.

Ik heb ongeveer 7 jaar veel stress gehad wat mij uitgeput heeft. Ik wilde er alles voor doen om mijn energie weer terug te krijgen.

 

Aan het begin gebruikte ik de Zapper niet elke dag, en dan merkte ik niet zo veel maar toen ik hem 3 dagen achtereen gebruikte merkte ik een duidelijk effect. Door gebruik van de Zapper kreeg ik mijn energie terug en weer veel zin om dingen te ondernemen.

 

Ik ben de Zapper de laatste jaren ook voor andere dingen gaan inzetten, zoals bij verkoudheid. De Zapper heeft voor mij veel goeds gedaan de afgelopen 8 jaren. Ik ben een fan van deze technologie. – Maria Q.

Door gebruik van de zapper kreeg ik mijn energie terug en weer zin om dingen te ondernemen. Ik ben een fan van deze technologie.

 

Ik heb het gevoel dat mijn immuunsysteem aanzienlijk sterker is geworden. Het is echt een geweldig apparaat dat ik niet meer kan missen.

De laatste jaren had ik een ernstige bronchitis die iedere 6 maanden optrad. Sinds ik gebruik maak van de Diamond Shield zapper is deze klacht verdwenen.

 

Ik heb het gevoel dat mijn immuunsysteem aanzienlijk sterker is geworden. Ik gebruik de Zapper elke dag. Er zijn zoveel programma’s voor zoveel verschillende toepassingen. Het Diamond Shield-programma heeft mij ook geholpen, alsmede het Rugpijn-programma. Er zijn zoveel optionele chipkaarten voor zoveel aandoeningen.

 

Verder ben ik heel blij met het aarden. Aangezien ik in de stad werk en ongewild veel straling en onnatuurlijke informatie aan bloot sta, ben ik erg blij als ik mij in de avonden kan ontladen van deze zaken. Het is echt een geweldig apparaat dat ik niet meer kan missen. – Markus M.

Ik heb verschillende Zappers gebruikt maar deze overtreft alles. Geen was zo verfijnd en veelzijdig als deze Diamond Shield. Ik ontdek steeds weer nieuwe mogelijkheden met dit kleine apparaat en heb nog lang niet alle mogelijkheden van mijn de ingebouwde programma’s ervaren.

 

Ik gebruik het “welbevinden”-programma ’s avonds meerdere keren voor het naar bed gaan dat werkt bij mij het beste. De eerste keer dat ik het gebruikte deed ik het voor de grap, niet verwachtende dat iets mij, van mijn chronische slaapproblemen zou kunnen afhelpen, maar na ongeveer 30 minuten kon ik mijn ogen niet langer open houden. Het lijkt erop dat het ontbreken van het contact met de aarde de oorzaak was van mijn slapeloosheid. – Sabine S.

Ik ontdek steeds weer nieuwe mogelijkheden met dit kleine apparaat en heb nog lang niet alle mogelijkheden van mijn de ingebouwde programma’s ervaren.