Een Zapper is een handig en handzaam apparaat dat zwakke elektrische stroom door middel van elektroden in specifieke frequenties door het lichaam stuurt. Deze frequenties hebben een onschadelijkmakend effect op vele ziekteverwekkers, zoals parasieten, bacteriën en virussen. Daarnaast is het mogelijk om je orgaansystemen en meridiaansysteem te ondersteunen. Hierdoor is behandeling van bijna alle ziekten en aandoeningen mogelijk. Het grote voordeel is dat de Zapper toegankelijk is voor iedereen, makkelijk mee te nemen is en bijna op elk moment te gebruiken is.

 

Het basisprincipe van de Zapper is frequentietherapie, een theorie die Dr. Rife eind jaren ’40 heeft ontwikkeld. Deze theorie houdt simpel gezegd in dat elke ziekteverwekker te behandelen is aan de hand van zijn eigen frequentie – daar is hij het meest gevoelig. Door een specifieke ziekteverwekker met elektrische stroompje van zijn ‘eigen’ frequentie te behandelen, verzwak je hem zodanig dat hij door het immuunsysteem makkelijk onschadelijk te maken is.

 

Door de ontdekkingen en ontwikkelingen van afgelopen decennia zijn inmiddels de frequenties van bijna alle ziekteverwekkers in kaart gebracht. Onze Diamond Shield Zapper – de meest geavanceerde Zapper op de markt – heeft inmiddels al 15 standaardbehandelingen die intern in elke Zapper zitten en 100 aanvullende behandelingen die door middel van externe chipkaarten in de Zapper geklikt kunnen worden.

 

De Diamond Shield Zapper is een compact apparaat met een afmeting van 13 x 7 cm – vergelijkbaar met de afmetingen van een grote smartphone. Door middel van polsbandjes of plakelektroden worden de specifieke elektronenfrequenties het lichaam ingestuurd, waardoor de betreffende ziekteverwekker direct tijdens het behandelen verzwakt wordt.

 

Door ruim 70 jaar aan technische ontwikkelingen en het inmiddels brede scala aan behandelingen is de Diamond Shield Zapper momenteel uitgegroeid tot het meest effectieve behandelsysteem voor de consument zelf. De afmetingen en het makkelijke gebruik van de Diamond Shield Zapper maken het daarnaast mogelijk om jezelf te behandelen waar en wanneer je maar wil.

Video over de Zapper

 

 

 

 

 

 

 

Het is echt een geweldig apparaat dat ik niet meer kan missen. – Markus M.